fbpx
NL
Reserveren

BUNKR PLAYGROUND

Ontdek de samensmelting van technologie en gastronomie bij Restaurant BUNKR: Ervaar de toekomst van gastvrijheid en culinaire beleving met een 3-gangen diner al vanaf €46,-.

BUNKR AI Playground

De opkomst van Kunstmatige Intelligentie heeft nieuwe, buitengewone kansen gecreëerd die wij tastbaar maken in de BUNKR. Denk aan een geautomatiseerde ontvangst, een restaurantomgeving doordrenkt van technologie, en menu samenstellingen gemaakt door AI met behulp van geavanceerde modellen. Dit alles is verweven met onze diepgewortelde passie voor gastronomie en hoogstaande culinaire service.

Image generators, de foto’s van onze a la carte gerechten worden door middel van AI gegenereerd en zijn nauwelijk van echt te onderscheiden! Welk gerecht heeft uw voorkeur de AI gegenereerde versie of de creatie van onze chef?!

Dit is een van de pairing suggesties die onze digitale assistent ons kan geven! ->

Jij14:44

Welke dranken passen er allemaal bij mijn voorgerecht? 

Y
Logo
Restaurant BUNKR14:44

“Bij het voorgerecht, de panna cotta van langoustine, kan ik je diverse dranken adviseren. Een biertje zou erg goed passen, daarom zou ik gaan voor de fruitigheid van de Orchestra of Angels (100Watt)
Als je wilt kan ik je meer vertellen over de Orchestra of Angels?”

“Wij maken technologie onderdeel van de avond”

Onze AI-assistent is een extra gastheer, voorzien van zijn eigen naam, Mensa. Momenteel zijn we de app en Mensa aan het ontwikkelen waardoor de app niet in gebruik is. De ontwikkelingen op AI gebied gaan dusdanig hard dat Mensa niet langer gebruikt kan worden en ons development team terug naar de tekentafel moet!

Hoewel AI een waardevolle rol speelt in Restaurant BUNKR, blijft menselijke interactie van onschatbare waarde. Medewerkers zijn nog steeds aanwezig om de gasten te begroeten, gerechten te serveren en een persoonlijke touch toe te voegen aan de ervaring. AI komt pas echt tot zijn recht wanneer het de menselijke service aanvult en versterkt.