fbpx
NL
Reserveren

Over ons

Onbegrensd culinair genieten, betaalbare luxe, gastvrijheid en een uitgebreide menukaart met culinaire gerechten op fine-dining niveau! En hoe zit dat dan met die technologie en AI? Wij experimenteren met technologie om erachter te komen of we onze innovatieve kijk op de horeca kunnen verenigen met fijne gastronomie, zonder afbreuk te doen aan de bedoeling van gastvrijheid en gastronomie.

BUNKR Playground

De opkomst van Kunstmatige Intelligentie heeft nieuwe, buitengewone kansen gecreëerd die wij tastbaar maken in de BUNKR. Denk aan een semi-geautomatiseerde ontvangst, een unieke ambiance en restaurantomgeving waar technologie wordt doorgetrokken tot aan de visuals en muurschilderingen.

Onze menu samenstellingen en food foto’s worden gemaakt door AI met behulp van geavanceerde modellen onder toeziend ook van onze horeca vakmensen. Dit alles is verweven met onze diepgewortelde passie voor gastronomie en hoogstaande culinaire service.

Image generators, AI assistent & 3D food printing, de foto’s van onze a la carte gerechten worden door middel van AI gegenereerd en zijn nauwelijk van echt te onderscheiden! Welk gerecht heeft uw voorkeur de AI gegenereerde versie of de creatie van onze chef?!

Mensa, zo heet onze AI assistent! Momenteel is Mensa in ontwikkeling en maken we nog even geen gebruik van de app. Over enkele weken is onze development partner zo ver en hebben we al onze ervaring en feedback verwerkt voor een goede gastervaring.

3D food printing, niet nieuw, maar nog nergens toegepast in de horeca zoals wij dat doen! Wij focussen ons op het verminderen van voedselverspilling met onze NO WASTE Amuse en komen met unieke toevoegingen en vormen aan onze gerechten door middel van smaakvolle geprinte elementen!

Jij14:41

Waarom begin je aan een technologische playground voor de horeca?!

Y
Logo
Restaurant BUNKR14:41

Dat is een goede vraag en die beantwoorden wij maar wat graag!
Zoals iedere branche kent ook de horeca haar uitdagingen, denk aan het terugdringen van voedselverspilling, het vinden van doorgewinterde vakkrachten of bijvoorbeeld aan het trainen en opleiden van je team.

Door middel van AI en andere technologieën zijn wij opzoek naar de mogelijkheden om deze uitdagingen het hoofd te bieden.

Een playground noemen wij het omdat het experimenteel is wat we doen, wat inhoud dat er ruimte mag zijn voor drie soorten ervaringen.
1. Blijkt de toepassing een flop, dan kunnen we deze afvinken en verder focussen op andere mogelijke manieren.
2. Werkt een toepassing nog niet helemaal goed, dan leren we daar van en kunnen we door ontwikkelen.
3. Is het een geslaagde toepassing, dan helpt het ons om de gastervaring te verbeteren, efficiënter te kunnen werken en/of kosten te reduceren.

“Wij maken technologie onderdeel van de avond”

Onze AI-assistent is een extra gastheer, voorzien van zijn eigen naam, Mensa. Momenteel zijn we de app en Mensa aan het ontwikkelen waardoor de app niet in gebruik is. De ontwikkelingen op AI gebied gaan dusdanig hard dat Mensa niet langer gebruikt kan worden en ons development team terug naar de tekentafel moet!

Hoewel AI een waardevolle rol speelt in Restaurant BUNKR, blijft menselijke interactie van onschatbare waarde. Medewerkers zijn nog steeds aanwezig om de gasten te begroeten, gerechten te serveren en een persoonlijke touch toe te voegen aan de ervaring. AI komt pas echt tot zijn recht wanneer het de menselijke service aanvult en versterkt.