fbpx
NL
Reserveren

BUNKR AI PLAYGROUND

Ontdek de samensmelting van technologie en gastronomie bij Restaurant BUNKR: Ervaar de toekomst van gastvrijheid en culinaire beleving met ons ‘3-gangen playground’ menu voor €45,-.

BUNKR AI Playground

De opkomst van Kunstmatige Intelligentie heeft nieuwe, buitengewone kansen gecreëerd die wij tastbaar maken in de BUNKR. Denk aan een geautomatiseerde ontvangst, een restaurantomgeving doordrenkt van technologie, en menuvoorstellingen gestuurd door AI met behulp van geavanceerde modellen. Dit alles is verweven met onze diepgewortelde passie voor gastronomie en hoogstaande culinaire service.

Mensa, onze AI restaurant assistent, helpt je in de app bij het bestellen van het menu. We gaan hierbij zelfs nog een stapje verder, want Mensa weet ook voor jou de beste match te maken met onze uitgebreide drankenkaart.

Jij08:14

Welke dranken passen er allemaal bij mijn voorgerecht? 

Y
Logo
Restaurant BUNKR08:14

Bij het voorgerecht, de panna cotta van langoustine, kan ik je diverse dranken adviseren. Een biertje zou erg goed passen, daarom zou ik gaan voor de fruitigheid van de Orchestra of Angels (100Watt)
Als je wilt kan ik je meer vertellen over de Orchestra of Angels?

“Wij maken technologie onderdeel van de avond”

Onze AI-assistent is een extra tafelgast, voorzien van zijn eigen naam, Mensa. Je kunt onze AI-assistent vragen stellen, over het menu maar ook over algemene zaken waarvoor je normaal de telefoon pakt.

Hoewel AI een waardevolle rol speelt in Restaurant BUNKR, blijft menselijke interactie van onschatbare waarde. Medewerkers zijn nog steeds aanwezig om de gasten te begroeten, gerechten te serveren en een persoonlijke touch toe te voegen aan de ervaring. AI komt pas echt tot zijn recht wanneer het de menselijke service aanvult en versterkt.

Nieuws

brainstorm

AI in hospitality cases en brainstorms

Herken je dat, als je eenmaal ergens super enthousiast over bent, dat je bijna niet kan stoppen met nieuwe ideeën uitwerken?  Als je al heel je leven in de hospitality sector werkt, een goed gevulde rugzak aan ervaring meebrengt en samenwerkt met echte professionals die open staan voor innovatieve ideeën dan heb je de beste […]

plain post

Oh what fun it is to ride

Inmiddels zijn we een goede maand onderweg en (Oh what fun it is to ride) het blijft bizar hoeveel interesse er blijft komen vanuit het onderwijs en bedrijfsleven over wat we doen! Zakelijke netwerken en onderwijsinstellingen hebben hun ogen gericht op ons concept, waarvoor we stad en land afrijden om informatieve presentaties te geven en […]

kerst_bunkr

Kerst bij Restaurant BUNKR

Het is de mooiste tijd van het jaar en dit jaar kun je het nog specialer maken! Restaurant BUNKR wordt getransformeerd tot kerstrestaurant! Wil je het jaar afsluiten met je bedrijf om je waardering te tonen aan je collega’s, onvergetelijke momenten creëren in een informele sfeer, internationale streetfoodgerechten in een feestelijk jasje proeven, de kerstman […]

3D foodprinting bij Restaurant BUNKR!

De technologische playground van Restaurant BUNKR start nu wel met iets heel bijzonders, namelijk een 3D foodprinter. In samenwerking met Felix Foodprinters is deze week de 3D foodprinter geïnstalleerd! Hierdoor wordt het mogelijk om een technologische persoonlijke ervaring te serveren aan onze gasten. Voedsel printen is een relatief nieuwe technologie die nog nauwelijks in Nederlandse […]