fbpx
NL
Reserveren

3D food printing x kookworkshop

Stap in de wereld van innovatie & culinair koken met de kookworkshop 3D food printing bij Restaurant BUNKR. 

Een bomvol programma van 14:30 uur tot 20:30 uur waarin je kennis gaat maken met 3D food printen, inclusief 4-gangen diner en bijpassende dranken. Een creatief, opvallend en smaakvol element in de meest creatieve vormen maakt iedere gang compleet.

Deze workshop is met name geschikt als je een passie hebt voor culinaire gerechten gecombineerd met een innovatief karakter. 
Werk je als professional in de keuken, in het onderwijs of heb je een enorme voorliefde voor koken? Dan kunnen we je deze workshop absoluut aanraden. 

Tijdens de workshop ga je zelf aan de slag met de 3D food printer, maak je zelf het receptuur om 3D te printen en gebruik je je creatieve skills om een unieke vorm te ontwikkelen. 

Onze chefs treffen de nodige voorbereidingen, jij gaat aan de slag met een van de 4 gerechten uit het 4-gangen diner en iedere gang wordt ten slotte gezamenlijk genuttigd aan de lange tafel.

We werken in vier groepen van 3 of 4 personen. Iedere groep gaat aan de slag met een eigen gerecht.
Alles wat we opdienen wordt vers door alle workshop deelnemers bereid onder begeleiding van twee professionele chefs.

Workshops starten vanaf 12 personen, met een maximum van 24 deelnemers per workshop.

BESCHIKBARE DATA & OP AANVRAAG:
Zaterdag 18 mei 2024
Dinsdag 28 mei 2024

*Heb je interesse in een workshop voor je bedrijf of een eigen groep maar staat er geen beschikbare datum tussen, neem dan contact met ons op via events@restaurantbunkr.nl.