fbpx
EN
Reserveren

Over ons

Technologie verenigen met gastronomie, dat is wat we gaan doen bij Restaurant BUNKR, maar dan zonder afbreuk te doen aan de bedoeling van gastvrijheid en gastronomie. 

BUNKR AI Playground

Door de komst van Artificial Intelligence zijn er unieke mogelijkheden ontstaan die tijdens de BUNKR Playground in praktijk worden gebracht. Een geautomatiseerd ontvangst, technologische restaurant setting en AI gestuurde menu suggesties in onze BUNKR app.

Mensa, onze restaurant assistent, helpt je in de app bij het bestellen van het menu. We gaan hierbij zelfs nog een stapje verder, want Mensa weet ook voor jou de beste match te maken met onze uitgebreide drankenkaart.

Jij13:14

Welke dranken passen er allemaal bij mijn voorgerecht? 

Y
Logo
Restaurant BUNKR13:14

Bij het voorgerecht, de panna cotta van langoustine, kan ik je diverse dranken adviseren. Hier som ik er aantal op beginnend bij welke het beste past:
– Orchestra of Angels (100Watt)
– Triple trouble (Van Moll)
– Terra de Touros – Chardonnay
– Briza del Mar – Verdejo
– Limocello Spritz

“Wij maken technologie onderdeel van de avond”

Onze AI-assistent is een extra tafelgast, voorzien van zijn eigen naam, Mensa. Je kunt onze AI-assistent vragen stellen, over het menu maar ook over algemene zaken waarvoor je normaal de telefoon pakt.

Hoewel AI een waardevolle rol speelt in Restaurant BUNKR, blijft menselijke interactie van onschatbare waarde. Medewerkers zijn nog steeds aanwezig om de gasten te begroeten, gerechten te serveren en een persoonlijke touch toe te voegen aan de ervaring. AI komt pas echt tot zijn recht wanneer het de menselijke service aanvult en versterkt.