fbpx
EN
Reserveren

BUNKR AI PLAYGROUND

Ontdek de samensmelting van technologie en gastronomie bij Restaurant BUNKR: Ervaar de toekomst van gastvrijheid en culinaire beleving met ons ‘3-gangen playground’ menu voor €45,-.

BUNKR AI Playground

De opkomst van Kunstmatige Intelligentie heeft nieuwe, buitengewone kansen gecreëerd die wij tastbaar maken in de BUNKR. Denk aan een geautomatiseerde ontvangst, een restaurantomgeving doordrenkt van technologie, en menuvoorstellingen gestuurd door AI met behulp van geavanceerde modellen. Dit alles is verweven met onze diepgewortelde passie voor gastronomie en hoogstaande culinaire service.

Mensa, onze AI restaurant assistent, helpt je in de app bij het bestellen van het menu. We gaan hierbij zelfs nog een stapje verder, want Mensa weet ook voor jou de beste match te maken met onze uitgebreide drankenkaart.

Jij10:01

Welke dranken passen er allemaal bij mijn voorgerecht? 

Y
Logo
Restaurant BUNKR10:01

Bij het voorgerecht, de panna cotta van langoustine, kan ik je diverse dranken adviseren. Een biertje zou erg goed passen, daarom zou ik gaan voor de fruitigheid van de Orchestra of Angels (100Watt)
Als je wilt kan ik je meer vertellen over de Orchestra of Angels?

“Wij maken technologie onderdeel van de avond”

Onze AI-assistent is een extra tafelgast, voorzien van zijn eigen naam, Mensa. Je kunt onze AI-assistent vragen stellen, over het menu maar ook over algemene zaken waarvoor je normaal de telefoon pakt.

Hoewel AI een waardevolle rol speelt in Restaurant BUNKR, blijft menselijke interactie van onschatbare waarde. Medewerkers zijn nog steeds aanwezig om de gasten te begroeten, gerechten te serveren en een persoonlijke touch toe te voegen aan de ervaring. AI komt pas echt tot zijn recht wanneer het de menselijke service aanvult en versterkt.