fbpx
EN
Reserveren

Het eerste ai gedreven restaurant van Nederland

Het eerste AI gedreven restaurant van Nederland

Het eerste AI gedreven restaurant van Nederland

Het eerste AI gedreven restaurant van Nederland

Het eerste AI gestuurde restaurant van Nederland

Het eerste AI gedreven restaurant van Nederland

Het eerste AI gedreven restaurant van Nederland

Het eerste AI gedreven restaurant van Nederland

Het eerste AI gestuurde restaurant van Nederland

Stap binnen in de toekomst van culinaire verwennerij en gastvrijheid bij Restaurant BUNKR. Wij zijn meer dan alleen een restaurant; we zijn een reis naar het volgende niveau van gastronomie, waar technologie en smaak elkaar ontmoeten in perfecte harmonie. Ontdek ons unieke concept waar we innovatie omarmen zonder concessies te doen aan de essentie van gastvrijheid. Geniet van een 3-gangen menu-ervaring voor slechts €45,- en laat je verrassen door de vooruitstrevende wereld van BUNKR. Welkom in de toekomst van smaak, service, beleving en technologie.

BUNKR Playground

Een avondvullend programma waarbij je gaat genieten van een 3-gangen menu. Laat je verrassen door onze innovatieve aanpak, waarin je wordt begeleid door AI-gestuurde menu suggesties. Deze slimme technologie helpt je om de perfecte smaakcombinaties te ontdekken en je avond naar een hoger niveau te tillen.

BUNKR Lounge

Enkel genieten van een drankje, of gezellig napraten na de experience, in de BUNKR lounge kun je daarnaast ook een keuze maken uit een selectie van gerechten van onze kaart. Hier kun je ontspannen en jezelf trakteren op heerlijke bites en verleidelijke cocktails, onze BUNKR Lounge biedt altijd de perfecte setting.

BUNKR Events

Bij BUNKR bieden we tevens de mogelijkheid om evenementen te organiseren die indruk maken. Met behulp van geavanceerde technologische innovaties brengen we jouw evenement of merk op een unieke manier onder de aandacht. Stap in de schijnwerpers met BUNKR Events.

Impressie

Maak kennis met Restaurant BUNKR

Wij zochten naar de ‘pijnpunten’ in de horeca

Met het gebruik van geavanceerde technologie streven we ernaar deze uitdagingen aan te pakken, waardoor zowel de gastbeleving als het werk voor het personeel verbeterd wordt. Onze slimme toepassing van technologie zorgt voor geautomatiseerde processen die tijdrovende taken voor het personeel verlichten. Dit stelt ons in staat om meer focus te leggen op de gastervaring en gastvrijheid.

Technologie moet hand in hand gaan met gastronomie

De opkomst van Kunstmatige Intelligentie heeft nieuwe, buitengewone kansen gecreëerd die wij tastbaar maken in de BUNKR. Denk aan een geautomatiseerde ontvangst, een restaurantomgeving doordrenkt van technologie, en menuvoorstellingen gedreven door AI met behulp van geavanceerde modellen. Dit alles is verweven met onze diepgewortelde passie voor gastronomie en hoogstaande culinaire service.