fbpx
NL
Reserveren

Een Culinaire Uitdaging bij BUNKR; Klaas Kan Alles kwam langs!

Vorige maand bracht Klaas van Kruistum een bezoek aan Restaurant BUNKR voor een wel heel bijzondere uitdaging in zijn programma “Klaas Kan Alles!”. De challenge in deze kerstspecial luidde: creëer een luxe 5-gangen-diner met behulp van restproducten, speciaal bedoeld voor ouderen die een beetje extra aandacht verdienden.

Samen met Mees, de deskundige op het gebied van 3D Food Printing binnen ons team, nam Klaas de uitdaging aan en dook hij vol enthousiasme de keuken in. Samen maakte ze een heerlijk 5-gangen-diner met behulp van een innovatief stukje technologie; de 3D Foodprinter. Hiermee konden ze gerechten bereiden die niet alleen lekker waren, maar ook een lust voor het oog.

Het resultaat: een menu dat volledig bij restaurant BUNKR past; niet alleen lekker en milieubewust was, maar ook uniek en innovatief!

Ben jij nu benieuwd naar de aflevering? De aflevering is te bekijken via de volgende link: Klaas Kan Alles Gemist – BUNKR Aflevering.