fbpx
NL
Reserveren

Oh what fun it is to ride

Inmiddels zijn we een goede maand onderweg en (Oh what fun it is to ride) het blijft bizar hoeveel interesse er blijft komen vanuit het onderwijs en bedrijfsleven over wat we doen!

Zakelijke netwerken en onderwijsinstellingen hebben hun ogen gericht op ons concept, waarvoor we stad en land afrijden om informatieve presentaties te geven en inspiratie sessies te verzorgen bij Restaurant BUNKR. 

Zo hebben we onder andere Trema foodnetwerk van Focusplaza mogen ontvangen, The Blue Zone Gym, Sligro ZIN inspiratielab tijdens de DDW, Gastronomixs bij Corpus in Leiden, University of applied sciences in Vlissingen en daar blijft het niet bij! 

Ondanks dat we binnen ons concept nog met enorme uitdagingen te kampen hebben, is het tof om te merken dat er een enorme interesse en openheid is naar AI en technologie in de Horeca. 

Als technologische playground voor de horeca willen we dan ook maar wat graag delen waar we mee bezig zijn en wat er in de toekomst wellicht nog allemaal mogelijk gaat zijn. 

De komende weken trekken wij nog even een eindsprint en vanaf 7 december toveren we Restaurant BUNKR volledig om tot Christmas by BUNKR en is het restaurant gesloten!

Bedrijfsfeesten, walking diners, de kerstman, koek & zopie met knallende feestavonden staan op de agenda.

Ben je nog opzoek naar een toffe locatie voor een bedrijfsfeest of zou je ook wel een inspiratie middag door Restaurant BUNKR kunnen gebruiken, neem dan contact met ons op via events@restaurantbunkr.nl. Check onze website voor de Christmas by BUNKR-arrangementen ter inspiratie van de mogelijkheden en a one-horse open sleigh!