fbpx
NL
Reserveren

Het overbrengen van de experience!

In de horeca draait het om de totale ervaring. De service, het eten, drinken en de uitstraling zorgen voor een unieke en fijn concept waarvoor je terugkomt, maar hoe ga je AI en technologie in combinatie gastvrijheid en gastronomie overbrengen?

Uitwerken van de toepassingen

Tijdens het uitwerken van de toepassingen kregen we allemaal steeds meer beeld bij wat de toepassing van AI in de horeca teweeg kan brengen, een idee of gedachte visualiseren is er hier een van!  Dat heeft er dan ook toe geleid dat we diverse “text to image” en “text to video” gegenereerde toepassingen inzetten tijdens de experience.

Bij VEREL Building Experiences hebben we de brainstorms gevoerd en de concept gedachte verder vormgegeven. De studio bij Verel heeft ons enorm geïnspireerd waar met diverse licht, geluid en video-effecten gewerkt wordt om de ruimte binnen no-time te kunnen aanpassen naar een bepaald thema of merk. Hier is de visualisatie verder bij elkaar gekomen om alle elementen met elkaar in verbinding te brengen!

Het reguliere proces binnen de horeca hebben wij stap voor stap uitgeschreven, van reservering tot thuiskomst waarbij we de toegevoegde waarde van artificial intelligence, licht, video, andere technieken en software van onze partners hebben gecombineerd tot een unieke ervaring!

Wij noemen het de ???????????????????? ????????????????????????????????????????, een 3-gangen menu waarbij onze AI-assistent de wensen van iedere gast in kaart brengt om een menu voorstel te doen wat past bij deze wensen! Deze assistent helpt onze gasten ook graag met zijn dranken kennis om zo de beste bieren, wijnen en cocktails bij ieder gerecht te pairen. Deze digitale AI-assistent zorgt ervoor dat onze medewerkers in de bediening meer tijd hebben om op sociaal aspect aandacht te geven aan onze gasten!

Ben jij klaar voor de meest vernieuwende horeca-ervaring? Reserveer een tafel via onze website en start de BUNKR Experience.