fbpx
NL
Reserveren

AI in hospitality cases en brainstorms

Herken je dat, als je eenmaal ergens super enthousiast over bent, dat je bijna niet kan stoppen met nieuwe ideeën uitwerken? 

Als je al heel je leven in de hospitality sector werkt, een goed gevulde rugzak aan ervaring meebrengt en samenwerkt met echte professionals die open staan voor innovatieve ideeën dan heb je de beste brandstof om eens flink gas te kunnen gaan geven. 
 
Een van die professionals is Tom Habraken, een creatief brein, strategisch denker en bovenal een vriend waarmee we samen de kansen die we zagen hebben omarmd.

Ik weet nog dat Robin Vromans met een flinke bonk energie bij ons het kantoor binnen kwam lopen. We zijn een hele avond aan het sparren geweest over alle mogelijkheden, waarbij ons verhaal omtrent A.I. en de horeca-ervaring van Robin gecombineerd onderwerp van gesprek waren. 

1001 ideeën verder zagen we hele toffe kansen voor deze branche met als uitschieter een concept voor een restaurant waarbij nieuwe technieken geïmplementeerd konden worden.
 
Na die avond was hij bijna iedere dag bij ons op kantoor om zijn ideeën verder uit te werken. Nog niet wetende dat minder dan 1 maand later de mogelijkheid om met precies dat concept aan de slag te gaan zich aan zou dienen! Samen met ons bedrijf ANZU gaan we iets moois neerzetten!”