fbpx
NL
Reserveren

Van idee tot de definitieve GO!

Met alleen een innovatief en vooruitstrevend idee kun je natuurlijk nog niet “als vanzelfsprekend” een nieuw bedrijf starten! Wij wel, sterker nog, de droom wordt als eerste gerealiseerd waar deze pas aan het einde van onze reis mogelijk de uitkomst had kunnen zijn.

Hoe het idee ontstond

We gaan wat terug de tijd in. Het was kerst 2022; tijdens het jaarlijkse familiediner vertelde Tom aan Robin over de komst van Open Source AI modellen en zijn startup ANZU die hij is gestart met zijn Oostenrijkse compagnon Patrick, tevens dé whizzkid achter ANZU aan de development kant! 

Enkele maanden later, kwam Robin zijn plannen voor een nieuwe onderneming bij Tom op kantoor pitchen waarna deze plannen al snel evolueerde naar #AI gedreven toepassingen.  Meerdere brainstormsessies volgden over de mogelijke toepassingen die AI-technologie voor de #horeca en catering sector teweeg kunnen brengen, het ondernemersplan kreeg van de ene op de andere dag een compleet andere wending! De cases werden gepresenteerd bij diverse bedrijven, waar enthousiast werd gereageerd op iedere afzonderlijke toepassing. 

Youri Doreleijers kwam ter oren dat Robin met nieuwe plannen bezig was en besloot contact op te nemen over de mogelijkheden bij de #BunkerToren. Een kop koffie later werden het idee gepitcht met als droom, in de BunkerToren het eerste AI-gestuurde restaurant van Nederland te gaan openen! Nadat zowel Youri, Mark, Tim en Sidney overtuigd waren van de mogelijke toepassingen werden vervolgens Maarten en Bart van GoodHabitz geënthousiasmeerd over onze plannen en onze visie waarna binnen no-time de definitieve GO volgde! 

Het recept

Het recept: Het eerste AI gestuurde restaurant van NL! 
Onze ingrediënten: een bonk energie, gedreven mensen, ondernemerschap, duidelijke visie, innovatieve plannen, de juiste partners en een ietwat toevallige samenkomst. 
De bereiding: In amper twee maanden tijd is deze unieke mogelijkheid ontstaan, zijn de presentaties uitgewerkt, begrotingen opgesteld en is iedereen overtuigd van de technologische mogelijkheden.

Benieuwd hoe dit smaakt? Vanaf 1 september te proeven….