fbpx
NL
Reserveren

BUNKR ALL-IN DINING

Maak kennis met het nieuwe concept bij Restaurant BUNKR! All-inclusive culinair dineren waarbij je geniet van culinaire verwennerij, gastvrijheid en een innovatief en technologisch randje!

Wij zijn meer dan alleen een restaurant; we zijn een reis naar het volgende niveau van gastronomie, waar technologie en smaak elkaar ontmoeten in perfecte harmonie. Ontdek ons unieke concept waar we betaalbare luxe bieden zonder concessies te doen aan de essentie van gastvrijheid.

Geniet van het all-in dineren menu vanaf slechts € 60,- en laat je verrassen door de vooruitstrevende gastronomische wereld van Restaurant BUNKR!

Donderdag & zondag € 60,- all-in dineren
Vrijdag & zaterdag € 65,- all-in dineren

BUNKR all-in dineren

Bij BUNKR experimenteren we met nieuwe technologische toepassingen in de horeca. Uit onze ervaring en die van de gast is gebleken dat gastvrijheid, het niveau van onze keuken en slimme toepassingen goed hand in hand gaan.

Toch blijft lekker eten, drinken en gastvrijheid stipt op nummer 1 staan en bieden we in een unieke ambiance een vernieuwende kijk op de horeca!

Image generators & 3D food printing, de foto’s van onze gerechten worden door middel van AI gegenereerd en zijn nauwelijks van echt te onderscheiden! Welk gerecht heeft uw voorkeur de AI gegenereerde versie of de creatie van onze chef?! 3D food printing bestaat al enige tijd maar wordt nog nergens in Nederland toegepast in de horeca. Onze focus ligt op het reduceren van voedselverspilling met de NO WASTE amuse en het printen van unieke vormen als toevoeging aan onze culinaire gerechten.

Jij13:18

Hoe werkt het dan, dat all-in dineren? 

Y
Logo
Restaurant BUNKR13:18

Bij binnenkomst serveren we een mooi aperitief en amuse waarna we een uitleg geven over het concept. Onbegrensd culinair genieten betekend dat u onbeperkt kunt blijven bestellen uit onze uitgebreide menukaart met ca. 30 fine-dining gerechten. Per tafel bestelt u 1 gerecht per ronde, met een onbeperkt aantal rondes, 3 uur lang en eenmaal uit te breiden met een half uur.

De dranken zijn onbeperkt inbegrepen in de prijs waarbij we een glas bubbels serveren bij binnenkomst. Onze drankenkaart bevat een ruim assortiment wijnen, bieren, frisdranken en warme dranken. Voor exclusieve wijnen, speciaalbieren, likeuren, sterke dranken en cocktails betaald u slechts een kleine meerprijs.

Ervaar het zelf en reserveer een tafel bij Restaurant BUNKR!

“Wij maken technologie onderdeel van de avond”

Onze AI-assistent is momenteel in ontwikkeling waardoor we geen gebruik maken van de Restaurant BUNKR app. Zodra de app weer in gebruik wordt genomen heeft u de keuze om u te laten adviseren door Mensa, onze digitale AI restaurant assistent.

Mensa is een doorgewinterde gastheer, vernoemd naar de oorspronkelijke Mensa van de TU/e, wat decennia lang het studenten restaurant is geweest in de oorspronkelijke Bunker.

Hoewel TECHNOLOGIE een waardevolle rol speelt in Restaurant BUNKR, blijft menselijke interactie van onschatbare waarde. Medewerkers zijn nog steeds aanwezig om de gasten te begroeten, gerechten te serveren en een persoonlijke touch toe te voegen aan de ervaring. TECHNOLOGIE komt pas echt tot zijn recht wanneer het de menselijke service aanvult en versterkt.